Termeni si Conditii

Inchide

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Utilizarea produselor si serviciilor oferite de estheticluxcenter.ro se aplica fiecarui utilizator in parte si presupun acceptarea in totalitate a acestora si acordul dumneavoastra vizavi de termenii si conditiile de mai jos.

Accesul si utilizarea site-ului estheticluxcenter.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

 REGULI DE CONDUITA

 1. Pentru a va putea rezerva locul in agenda noastra in functie de disponibilitatea dumneavoastra si a locurilor disponibile este necesara achitarea avansului de 30% din valoarea serviciului rezervat.
 2. Suntem conștienți că pot apărea modificări în programul dumneavoastră, însă din respect pentru clientele și personalul centrului, orice anulare sau reprogramare se anunță telefonic (nu prin e-mail), în timpul programului de funcționare al centrului,  cu 24 de ore înainte de programare.  Anularea dupa acest termen se considera neprezentare, nemaifiind posibila returnarea avansului.
 3. Din respect pentru toate clientele si personalul centrului, orice intarziere va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate – in limita posibilitatilor vom incerca totusi sa efectuam in totalitate sedinta respectiva de tratament.
 4. Plata cu cardul este acceptata doar pentru sume mai mari de 100 de lei.
 5. Abonamentele si voucherele cadou au o valabilitate de 3 luni de la data achizitionarii. După depășirea acestui termen, ședințele neefectuate din abonament sunt anulate.
 6. Platile in avans din cadrul abonamentelor se pot preschimba in alte servicii disponibile in centrul nostru. In cazul intreruperii sau incetarii efectuarii sedintelor, contravaloarea acestora nu se va returna dupa 14 zile de la data platii. 
 7. Abonamentele și bonusurile sunt netransmisibile și nu se împart cu alte persoane. Pentru obținerea rezultatelor maxime, recomandăm să ne vizitați conform sfatului oferit de catre kinetoterapeutul/ specialistul nostru.
 8. Te rugam sa comunici terapeutului  informatii complete referitoare la sanatatea ta ce ar putea influenta sau afecta tratamentele recomandate.

Din motive de securitate și confort ale clienților și angajaților săi, centrul își rezervă dreptul de a-și selecta clienții!

INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul estheticluxcenter.ro este proprietatea SC VIA FIDELIS SRL, identificata prin J12/392/1994 si CUI RO5612477, cu sediul in Bologa 176, Judetul Cluj, denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii.

Coordonate de contact:

Telefon: (0752) 856 615

Email: contact@estheticluxcenter.ro

Website: estheticluxcenter.ro

estheticluxcenter.ro este un site dedicat persoanelor care doresc servicii de remodelare corporala, terapii corporale, de relaxare, faciale,  cosmetica medicala, si nu numai. Acesta are rol de informare a utilizatorilor sai.

 1. TERMENI GENERALI

estheticluxcenter.ro include: texte, imagini, servicii, produse, fotografii si constituie “continutul” site-ului mentionat, care este proprietatea companiei SC VIA FIDELIS SRL.

SC VIA FIDELIS SRL isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si / sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe estheticluxcenter.ro. Totodata, SC VIA FIDELIS SRL poate limita accesul la site sau la anumite facilitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

 1. UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Informatiile prezente pe estheticluxcenter.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Continutul estheticluxcenter.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului estheticluxcenter.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

Nu sunt permise:

 • modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului estheticluxcenter.ro fara obtinerea acordului prealabil al SC VIA FIDELIS SRL
 • indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al estheticluxcenter.ro asupra continutului acestuia
 • reproducerea continutului estheticluxcenter.ro si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei
 • preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul estheticluxcenter.ro, in scopuri comerciale

Este interzisa orice utilizare a continutului estheticluxcenter.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email estheticluxcenter.ro.

 1. DREPTURI DE AUTOR

Continutul estheticluxcenter.ro este proprietatea SC VIA FIDELIS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand estheticluxcenter.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul estheticluxcenter.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor SC VIA FIDELIS SRL.

 1. RESPONSABILITATEA UTILIZATORILOR

Accesul la estheticluxcenter.ro este liber. Accesul utilizatorilor la anumite sectiuni ale estheticluxcenter.ro necesita ca utilizatorul sa furnizeze datele sale de contact. Formularele vor contine informatii detaliate ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, telefon, adresa email. Aceste date vor fi protejate conform legislatiei in vigoare a Regulamentului 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, aplicabil din 25 mai 2018.

 1. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Completarea formularului de contact si rezervare este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. SC VIA FIDELIS SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de contact. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC VIA FIDELIS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea estheticluxcenter.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site sau ne puteti scrie un email la adresa contact@estheticluxcenter.ro.

Scopurile in care SC VIA FIDELIS SRL poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate serviciilor si produselor SC VIA FIDELIS SRL, cum ar fi:

 • procesarea mesajelor de contactare sau cererilor de rezervare a utilizatorilor estheticluxcenter.ro
 • oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra
 • facturare
 • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori
 • realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor estheticluxcenter.ro · contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand SC VIA FIDELIS SRL sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens)
 • inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare

Drepturile utilizatorilor:

 1. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 679/2016
 2. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale
 3. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale. Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre SC VIA FIDELIS SRL. In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul estheticluxcenter.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara utilizarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul estheticluxcenter.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

estheticluxcenter.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil.

Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

SC VIA FIDELIS SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor estheticluxcenter.ro
 • acces neautorizat la datele utilizatorului
 • declaratii / actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor estheticluxcenter.ro
 • achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute prin/de pe estheticluxcenter.ro
 • orice alte probleme legate de serviciile oferite de estheticluxcenter.ro

In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de contact@estheticluxcenter.ro.

estheticluxcenter.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SC VIA FIDELIS SRL nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale estheticluxcenter.ro sau ale continutului acestuia.

 1. DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun legislatiei romana in vigoare. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul site-ului estheticluxcenter.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea estheticluxcenter.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

 1. SUSPENDAREA ACCESULUI

estheticluxcenter.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul unuia sau mai multi utilizatori la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

 1. SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

estheticluxcenter.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, estheticluxcenter.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe estheticluxcenter.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care estheticluxcenter.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului estheticluxcenter.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

estheticluxcenter.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, estheticluxcenter.ro nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 1. APROBAREA COMENTARIILOR

estheticluxcenter.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de estheticluxcenter.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii iar informatiile pot sa nu apara pe platforma estheticluxcenter.ro, daca acestea nu sunt aprobate. Utilizatorul nu poate publica, transmite sau face referire la utilizatorii sau membrii estheticluxcenter.ro a nici unui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu  informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea estheticluxcenter.ro. De asemenea nu pot fi publicate mesaje de tip “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice alte mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

 1. MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII

estheticluxcenter.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, estheticluxcenter.ro va va putea notifica prin email sau printr-un alt mesaj, dar si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document.

Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 1. CONFIDENTIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa de email, numarul de telefon al dumneavoastra – pe care le transmiteti pe site-ul estheticluxcenter.ro, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin intermediul estheticluxcenter.ro).

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 1. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Angajamentul SC VIA FIDELIS SRL cu privire la protecția datelor cu caracter personal: încrederea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest sens, pentru a vă furniza cea mai bună experiență posibilă, ne concentrăm pe continua imbunătățire în întreaga noastră activitate.

SC VIA FIDELIS SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii.

SC VIA FIDELIS SRL este o persoană juridică romană, care are ca obiect principal de activitate oferirea de servicii de cosmetică medicală.

SC VIA FIDELIS SRL are sediul social in Bologa 176, Judetul Cluj, este inregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J12/392/1994, avand cod fiscal CUI RO5612477 si este reprezentată legal de Molnar Corina-Olimpia.

SC VIA FIDELIS SRL respectă confidenţialitatea tuturor clienţilor noştri şi confidenţialitatea tuturor vizitatorilor website-ului nostru şi va trata / prelucra datele personale cu mare atenţie, in condiţii tehnice si organizatorice de securitate adecvată.

SC VIA FIDELIS SRL prelucrează datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastră, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derulării raporturilor comerciale / contractuale. Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul / acceptul dumneavoastră, dacă sunt oferite cu bună stiinţă, de bună voie, din proprie iniţiativă, fie la solicitarea SC VIA FIDELIS SRL, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de rezervare servicii online, etc.

Utilizarea acestui website de către dumneavoastră se supune prezentelor prevederi si Condiţiilor generale, tehnice si de participare ale SC VIA FIDELIS SRL. Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si condiţii nu utilizaţi website-ul nostru sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.

SC VIA FIDELIS SRL nu va prelucra datele dumneavoastră personale decat in masura in care acest demers este necesar îndeplinirii scopurilor mai jos menţionate, cu respectarea măsurilor legale de securitate și confidenţialitate a datelor.

Pentru a accesa website-ul SC VIA FIDELIS SRL, nu este nevoie sa ne furnizați nici un fel de date cu caracter personal.

In contextul desfășurării activității curente a SC VIA FIDELIS SRL, inclusiv derulării activității comerciale / contractuale, implicand achiziționarea de servicii SC VIA FIDELIS SRL, oferite pe website, precum și in contextul indeplinirii obligaţiilor legale, vă putem solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, SC VIA FIDELIS SRL va prelucra, printre altele, următoarele date cu caracter personal: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.  Persoanele (vizate) ale căror date pot fi prelucrate de către SC VIA FIDELIS SRL, exclusiv in scopurile mai jos menționate sunt:

 • Clienții persoane fizice ai SC VIA FIDELIS SRL (actuali, foști sau potențiali) vizitatori, public larg, reprezentanți / imputerniciți ai acestora, legali sau convenționali
 • Reprezentanții / imputerniciții / persoanele de contact de afaceri (parteneri de afaceri / contractuali, organizatori, co-organizatori, furnizori, prestatori de servicii, etc.- actuali, fosti sau potențiali) si ai instituțiilor / autorităților publice.

Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal Dumneavoastra:

In calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte. Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activitatii SC VIA FIDELIS SRL  (de ex., dar fara a se limita la, programare Masaj Relaxant), SC VIA FIDELIS SRL va solicita datele cu caracter personal necesare prestarii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor SC VIA FIDELIS SRL.

Atunci cand achizitionati un serviciu furnizat de SC VIA FIDELIS SRL, vom colecta date personale in legatura cu prestarea respectivelor servicii. Totodata, in calitate de client al SC VIA FIDELIS SRL, vom colecta date cu caracter personal (nume, prenume, adresa email, telefon, posibil imagine, inregistrare video) in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarii activitatii curente (interes legitim).

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor SC VIA FIDELIS SRL, dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru indeplinirea unei obligatii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al SC VIA FIDELIS SRL, dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior, refuzul urmand sa produca efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate isi pot retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oricand si fara sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solutionarii cererii de retragere a consimtamantului, persoana vizata nu va mai primi informari comerciale cu privire la evenimentele / serviciile / ofertele SC VIA FIDELIS SRL.

Care sunt scopurile colectarii datelor cu caracter personal?

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

 • Derularea activitatii comerciale / contractuale a SC VIA FIDELIS SRL
 • Facturarea si incasarea valorii serviciilor SC VIA FIDELIS SRL
 • Marketing, promovare, reclama, publicitate, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor
 • Gestionarea relatiilor cu clientii; comunicarea comerciala cu clientii prin orice mijloc de comunicare
 • Indeplinirea obligatiilor legale incidente
 • Comunicarea cu organismele / autoritatile / institutiile publice sau de interes public
 • Activitati de audit si control / supraveghere
 • Arhivare, scopuri statistice
 • Solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hotarari judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti, etc. SC VIA FIDELIS SRL va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti (cu exceptia partenerilor de afaceri, asa cum este aceasta situatie descrisa mai jos) fara consimtamantul dumneavoastra expres si anterior. Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal? Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele persoane, dupa cum urmeaza:
 • Clienti persoane fizice ai SC VIA FIDELIS SRL (actuali, fosti sau potentiali), vizitatori, public larg, representanti / imputerniciti ai acestora, legali sau conventionali (pentru scopul derularii raporturilor comerciale / contractuale)
 • Furnizori, prestatori si alte entitati juridice-parteneri de afaceri / contractuali ai SC VIA FIDELIS SRL, autoritati / institutii publice

Destinatarii (altii decat persoanele vizate) datelor pot fi:

 • Autoritati publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale si / sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societati bancare, executori judecatoresti, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei (scop statistic) etc.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre SC VIA FIDELIS SRL si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop promotional (marketing): Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (cum ar fi: nume si prenume, adresa de email, nr. telefon etc) vor putea fi prelucrate de SC VIA FIDELIS SRL cu respectarea drepturilor dvs., in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri: marketing (inclusiv marketing direct), efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile SC VIA FIDELIS SRL, prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicatii electronice. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai SC VIA FIDELIS SRL, cu respectarea drepturilor dumneavoastra. In cazul in care SC VIA FIDELIS SRL intentioneaza sa utilizeze datele dumneavoastra in scopuri de marketing direct, (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dvs. veti fi informati in prealabil. Dumneavoastra va puteti exercita dreptul de prevenire a unei asemenea prelucrari prin selectarea casetelor adecvate din formularele / documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Indiferent de situatie, in cazul in care veti dori ca datele cu caracter persoanal sa inceteze a mai fi prelucrate de SC VIA FIDELIS SRL, ne puteti solicita in mod expres incetarea oricarei prelucrari de date din partea noastra. Totodata, atunci cand veti dori sa nu mai primiti materiale informative din partea SC VIA FIDELIS SRL, puteti solicita in mod expres incetarea trimiterii catre dumneavoastra de materiale informative.

In relatia cu SC VIA FIDELIS SRL, dumneavoastra beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces
 • dreptul la rectificare
 • dreptul la stergerea datelor
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • dreptul la portabilitatea datelor
 • dreptul la opozitie

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal:

În vederea realizării scopului menţionat, SC VIA FIDELIS SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada de desfasurare a activitatilor SC VIA FIDELIS SRL, pana in momentul in care dumneavoastra, sau reprezentantul legal / conventional al dvs, veti exercita dreptul de opoziţie / de stergere (cu exceptia situatiei in care SC VIA FIDELIS SRL prelucreaza datele in baza unei obligatii legale sau justifica un interes legitim).

Ulterior încheierii operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, dacă dumneavoastra sau reprezentantul legal / conventional nu veti exercita dreptul de opoziţie / de stergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de către SC VIA FIDELIS SRL pe durata de timp prevăzută în procedurile interne SC VIA FIDELIS SRL si / sau vor fi distruse.

Ce masuri de siguranta sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastra?

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodata garantata. In timp ce SC VIA FIDELIS SRL depune toate eforturile in privinta protejarii datelor dumneavoastra personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise catre website-ul SC VIA FIDELIS SRL.

Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastra. Odata ce primim informatia referitoare la dumneavoastra, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguranta impotriva utilizarii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgarii datelor personale.

Conditiile transferurilor de date personale in afara spatiului UE si al Zonei Economice-Europene:

Transferurile de date in afara spatiului UE si al Zonei Economice-Europene se pot face numai in conditiile prevazute de legislatia specifica nationala si UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.

Supraveghere Video
Esthetic Lux Center  a implementat un sistem de supraveghere video în spațiile de primire si de administrare a centrului,  pentru a asigura securitatea patrimoniului său, a clienților săi, a personalului și a tuturor celorlalte persoane care intră în aceste spații. Siguranța patrimoniului este o obligație legală ca și cea a clienților noștri, care reprezintă preocuparea noastră principală, iar sistemul de supraveghere video ne permite sa oferim protecție în timp real. .

Care sunt drepturile dumneavoastra?

Prin citirea acestui document, dumneavoastra ati fost informat / a cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat.

Totodata, atunci cand prelucrarea se realizeaza pe baza consimtamantului, dumneavoastra aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata SC VIA FIDELIS SRL, in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizand, daca este cazul, functia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre SC VIA FIDELIS SRL sa faca obiectul unei prelucrari, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive intemeiate si legitime, legate de situatia dvs. particulara, cu exceptia cazurilor in care SC VIA FIDELIS SRL demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In caz de opozitie nejustificata, SC VIA FIDELIS SRL este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal furnizate catre SC VIA FIDELIS SRL constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de SC VIA FIDELIS SRL si / sau derularea activitatii comerciale / contractuale.

In cazul in care, dumneavoastra, direct sau prin reprezentant, va exercitati drepturile mentionate mai sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv, SC VIA FIDELIS SRL poate:

 • fie sa perceapa o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentu luarea masurilor solicitate
 • fie sa refuze sa dea curs cererii.

De asemenea, in cazul in care persoanele vizate, direct sau prin reprezentant, isi exercita dreptul de opozitie in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului lor repetitiv, SC VIA FIDELIS SRL este indreptatita sa considere Contractul incheiat cu Clientul SC VIA FIDELIS SRL de drept reziliat, fara nicio alta formalitate sau interventie a instantelor judecatoresti, cu exceptia unei notificari prealabile.

De asemenea, dumneavoastra va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa Specialistului de date personale din cadrul SC VIA FIDELIS SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email: contact@estheticluxcenter.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: Str. Uzinei Electrice nr. 9, Cluj-Napoca, Cluj. Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.

Aceste prevederi pot suferi modificari / actualizari ocazionale. Va recomandam sa verificati la fiecare utilizare a website-urilor SC VIA FIDELIS SRL prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informati in legatura cu acestea.

Prin accesarea website-ului SC VIA FIDELIS SRL sau utilizarea serviciilor SC VIA FIDELIS SRL prin intermediul website-ului mentionat, ulterior modificarilor, se vor considera acceptate noile prevederi.

Prezentul set de Termeni si Conditii a fost actualizat la data de 20.07.2018.